Advanced Longsword: Form and Function -kirja

25.00€

Tämä kirja on jatkoa suositulle The Medieval Longsword –kirjalle, ja kuten edeltäjässäänkin, myös tässä kirjassa esitellyt tekniikat ja taktiikat perustuvat teokseen Il Fior di Battaglia, jonka on kirjoittanut yksi keskiajan suurista mestareista ja ritarikouluttajista, Fiore dei Liberi, vuonna 1410. Kirjaa kuvittavat runsaat valokuvat sekä Fioren alkuperäiskuvitus. Jokainen harjoite käydään läpi ensin pariharjoituksena jonka jälkeen pohditaan miten opetuksen saa integroitua osaksi omaa miekkailutyyliä ja lopulta annetaan vinkkejä opitun syventämiseen.

Miekkailun oppiminen yli 600 vuotta vanhasta italiankielisestä teoksesta on vaikeaa. Tässä kirjassa Guy Windsor käyttää yli 15 vuoden miekkailuopetuskokemustaan hyödykseen ja avaa teosta nykymiekkailijoille. Osiin pilkottuna ja selvitettynä miekkailutaiteen salat ovat nyt kaikkien ulottuvilla.

Tämä kirja opettaa sinulle:
Fioren keskiaikaisen pitkämiekkailun teorian ja taustat. Miten harjoitella turvallisesti yksin tai parin kanssa. Jalkatyötä. Terän hallintaa. Puolustusta, hyökkäyksiä. Parityöskentelyn perusteita ja näiden taitojen kehittämistä kohti vapaata miekkailua.

Kirjan tekijä Guy Windsor on tutkinut ja harrastanut keskiaikaisia taistelulajeja jo lähes 30 vuotta, ja on opettanut niitä ammattimaisesti vuodesta 2001, jolloin hän perusti miekkailukoulun The School of European Swordmanship.
Kirja on saatavilla vain englanniksi. Sisältää 198 sivua.

Kirjan opetuksia tukemaan on myös runsaasti videomateriaalia, kuten:
Napsauttamalla mitä tahansa kuvaa näet sen suurempana


Copyright © 2019 Rautaportti. Ylläpito Navicom Oy.