Audatia -peli

 Ei varastossa  

35.00€

AUDATIA on kahden pelaajan miekkailukorttipeli, jossa kaksi taistelijaa kohtaavat toisensa kaksitaistelussa. Kaikki mitä pelissä tehdään, toimii myös käytännön keskiaikaisessa miekkailussa, lyönti lyönniltä. Peli on uskollinen Fioren keskiaikaiselle pitkämiekkailuperinteelle.

Pelin avulla:
• Pidät hauskaa pistämällä ja viiltämällä ystäviäsi, ilman hengenmenetyksiä.
• Opit Fioren opettaman miekkailujärjestelmän aivan huomaamattasi. Joten jos joskus päätät tarttua miekkaan ja osallistua miekkailukurssille, olet jo askeleen muita edellä.
• Pelin lomassa opit puolivahingossa myös keskiaikaisen italialaisen terminologian, joten voit asiantuntevasti keskustella muiden miekkailijoiden tai pelaajien kanssa.
• Länsimaisten taistelulajien elävä perinne jatkuu kauttasi.

Peli antaa miekkailusta tarkan ja autenttisen kuvan. Peli on perinpohjainen taktinen ja realistinen kaksintaistelukorttipeli. Pelisettiin kuuluu kaksi korttipakkaa, yksi kullekin kaksintaistelun mittelijälle (Galeazzo ja Boucicault), ja molemmat luonnollisesti tarvitaan pelaamiseen. Pelin mukana tulee perusohjeet, ja jotta saat pelistä vielä enemmän irti, ilmaiset laajennetut säännöt saa ladattua pelin verkkosivulta -audatiagame.com-.
Pelivinkkejä ja opetusvideoita löytyy myös Audatian -YouTube-kanavalta-

Huom! Pelin mukana tulevat säännöt vain englanniksi.

Napsauttamalla mitä tahansa kuvaa näet sen suurempana


Copyright © 2019 Rautaportti. Ylläpito Navicom Oy.