Keskiajan puvut –kirja

36.80€

Keskiajan puvut vie aikamatkalle keskiajan pukeutumiseen. Millaisista kankaista vaatteet keskiajan Suomessa valmistettiin? Kuinka pukeutui varakas väki, entä köyhä rahvas? Millaisia käsitöitä tehtiin?

Tässä runsain valokuvin ja piirroksin kuvitetussa kirjassa paneudutaan pukeutumisen historiaan laajalti, minkä lisäksi teos opastaa myös pukujen valmistamisen ja käytön saloihin. Selkeiden ja muunneltavien kaavojen ja ohjeiden avulla on helppo tehdä keskiaikaisia vaatteita ja asusteita niin naiselle, miehelle kuin lapsellekin. Kirja on käsityöharrastajalle todellinen aarreaitta, ja osa ohjeista sopii kokemattomallekin ompelijalle.
Keskiajan puvut tarjoaa paljon tietoa keskiajan historiasta kiinnostuneille ja käy niin käsitöistä innostuneille, keskiajan harrastajille, roolipelaajille kuin vaikkapa teatteripuvustajillekin.

Tässä uudistetussa laitoksessa on paneuduttu aikaisempaa laajemmin vaatteen kokoamiseen, ompelemiseen sekä viimeistelemiseen.

Tekijät: Satu Hovi – Hannele Maahinen – Katri Niemi. Kustantaja ART HOUSE. Tässä kovakantisessa kirjassa on sivuja 412. Toinen laitos.

Napsauttamalla mitä tahansa kuvaa näet sen suurempana


Copyright © 2019 Rautaportti. Ylläpito Navicom Oy.