Maailmanpuu -nahkakantinen muistikirja

 Ei varastossa  

24.00€

Tässä kirjassa on kohokuvioidut nahkakannet ja sisällä n. 200 tyhjää sivua käsintehtystä paperista. Kannen luonnonläheinen maailmanpuu löytyy useista vanhoista mytologioista maailman ylläpitäjänä ja tärkeimpänä rakenteena. Maailmanpuu löytyy niin skandinaavisesta mytologiasta (Yggdrasil), Kalevalasta (iso tammi), Siperian uskonnoista, Mongolian mytologiasta (joka levisi Tsingis-kaanin maailmanvalloituksessa), Amerikan alkuperäiskansojen uskomuksista kuin Slaavien, Baltian, Turkin, Kiinan ja Intiankin vanhoista taruista.

Puut ovat edelleen tärkeitä ihmisille, mutta evoluutiohistoriassamme puut ovat todella olleet koko maailmamme ja lajimme elämän mahdollistaja. Ehkäpä tämän kaukaisen muiston takia jättimäinen maailmanpuu löytyy niin monista vanhoista myyteistä koko maailman selittäjänä ja kehyksenä.

Tätä muistikirjaa voit käyttää esim. päiväkirjana, sukupuu-kirjana kirjatessasi ylös omaa sukuluetteloasi, piirtäjän luonnosteluvihkona, tilauskirjana, vieraskirjana, reseptikirjana jne.

Kirjan saa sidottua kiinni nahkanyörillä. Nahkakannen paksuus noin 2 mm. Yhteensä noin 200 yksittäistä tyhjää sivua joille tehdä merkintöjä.

Koko n. 17 x 13,5 x 3 cm. Paino n. 300-340 g.
Napsauttamalla mitä tahansa kuvaa näet sen suurempana


Copyright © 2019 Rautaportti. Ylläpito Navicom Oy.