The Theory and Practice of Historical Martial Arts

25.00€

Entisajan soturit, ritarit ja kaksintaistelijat olivat riippuvaisia aseidenkäsittelytaidoistaan, heidän henkensä kirjaimellisesti riippui siitä. Sinäkin voit oppia heidän tekniikkansa ja taitonsa. Guy Windsorilta, tunnetulta miekkailijalta ja opettajalta, on nyt ilmestynyt opas joka on korvaamaton lähde kaikille historiallisista kamppailulajeista, miekkailusta ja niiden historiasta kiinnostuneille.

Kautta kirjan Guy opettaa sinulle miten harjoittaa mieltäsi ja kehoasi, jotta sinusta voi tulla historiallisten taistelulajien taitaja. Kirjassa käydään läpi mestaruuden seitsemän pääperiaatetta, pohditaan taistelulajien eettisyyttä, ja syvennytään historiallisten kamppailulajien opetteluun ja ymmärtämiseen vanhojen kirjoitettujen lähteiden pohjalta.

Käytännöllisessä osuudessa Guy selittää miten voit kehittää tarvittavia taitoja, ja raivaa polkua jota pitkin oppilaasta voi tulla opettaja; turvallisen harjoittelun perusteista kehonhuoltoon, ja aina oman ryhmän perustamiseen ja alkeisryhmien opettamiseen.

Helposti lähestyttävä teos motivoi lukijaansa, ja siinä on paljon vinkkejä jatko-opiskeluun, niin kirjoista, kursseista kuin muistakin lähteistä. Kirja yrittää vastata kaikkiin kysymyksiin joita sinulla saattaa olla historiallisista taistelulajeista. Huomioi ettei tämä ole harjoitteluopas jotakin tiettyä taistelutyyliä varten, vaan luo perustan niille kaikille.

Matkasi alkaa tästä. Sinä päätät minne se johtaa.

Kustantaja: Spada Press. Pehmeäkantinen, 344 sivua.

Huom! Kirja on englanninkielinen.

Napsauttamalla mitä tahansa kuvaa näet sen suurempana


Copyright © 2019 Rautaportti. Ylläpito Navicom Oy.