Chateauneuf-De-Randon bastardimiekka ja miekkavyö

402

1 varastossa

Tuotekuvaus

Kärsittyään murskaavan tappion Poitiersissa vuonna 1356 Ranska oli monen vuoden ajan kykenemätön muodostamaan merkittävän kokoista armeijaa englantilaisia vastaan ja oli pakotettu käymään epätoivoista sissisotaa. Vuonna 1380 kuitenkin Bertrand Du Guesclinin johtama ranskalaisarmeija onnistui piirittämään ja valtaamaan englantilaisten hallitseman Chateauneuf-De-Randonin. Bertrand Du Guesclin itse kuitenkin kuoli kuumetautiin piirityksen aikana, joten taistelu jäi tuon itsepintaisen kenraalin viimeiseksi.
Tämä bastardimiekka on nimetty kyseisen taistelun muistoksi. Väisti ja ponsi ovat terästä, ja ponnessa on etsattuna koristekuvio. Puinen kädensija on päällystetty pintakäsitellyllä tummanruskealla nahalla, samoin kuin puinen huotra. Lämpökäsitellyn hiiliteräksisen terän veriura on koristeltu etsatulla kukkaiskuvioinnilla. Huotraan sopiva ruskea miekkavyö kuuluu hintaan. Miekan malli 1380-luvulta.

Kokonaispituus: n. 106 cm
Terän pituus n. 86 cm
leveys n. 4,8 cm
ja paksuus n. 4,8 mm
Paino n. 1,1 kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!