Cinquedea

176

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 500942 Kategoriat: , , , ,

Tuotekuvaus

Cinquedea on lyhyt miekka, jollaisia siviilit käyttivät yleisesti Italian renessanssin aikana 1450–1550 välillä. Ase oli aikansa tuote ja ei lopulta levinnyt yleiseen käyttöön muualle Eurooppaan. Nimi Cinquedea tarkoittaa viittä sormea, joka on miekan leveys tyviosassaan. Tällaista lyhyttä miekkaa kannettiin tyypillisesti pienemmän tikarin tai vaihtoehtoisesti isomman miekan sijasta ja se luonnollisesti löysi oman paikkansa taisteluissa näiden aseiden rinnalla. Myymämme kappaleen umpimetallinen kahva on valettua nikkeliä, joka on viimeistelyssä antikoitu. Hiiliteräksiseen terään on taottu kuusi koristeellista veriuraa molemmille puolille terän keventämiseksi ja vahvistamiseksi. Nahkainen tuppi nikkelisillä heloilla sisältyy hintaan. Hieno miekka, joka kuuluu jokaiseen tärkeään asekokoelmaan.

Paino 1,1kg
kokonaispituus 61cm
terän pituus 46cm
terän leveys 8,3cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!