Cinquedea

176

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 500942 Kategoriat: , , , ,

Tuotekuvaus

Cinquedea on lyhyt miekka, jollaisia siviilit käyttivät yleisesti Italian renessanssin aikana 1450–1550 välillä. Ase oli aikansa tuote ja ei lopulta levinnyt yleiseen käyttöön muualle Eurooppaan. Nimi Cinquedea tarkoittaa viittä sormea, joka on miekan leveys tyviosassaan. Tällaista lyhyttä miekkaa kannettiin tyypillisesti pienemmän tikarin tai vaihtoehtoisesti isomman miekan sijasta ja se luonnollisesti löysi oman paikkansa taisteluissa näiden aseiden rinnalla. Myymämme kappaleen umpimetallinen kahva on valettua nikkeliä, joka on viimeistelyssä antikoitu. Hiiliteräksiseen terään on taottu kuusi koristeellista veriuraa molemmille puolille terän keventämiseksi ja vahvistamiseksi. Nahkainen tuppi nikkelisillä heloilla sisältyy hintaan. Hieno miekka, joka kuuluu jokaiseen tärkeään asekokoelmaan.

Paino 1,1kg
kokonaispituus 61cm
terän pituus 46cm
terän leveys 8,3cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!