Englannin ritari -asu/pyjama

29.90

Poista
tuotetunnus (SKU) PYJ-ENG Osasto:

Tuotekuvaus

Englantilaisen ritarin asuun kuuluvat rengashaarniskakuvioiset housut ja paita jossa Rikhard Leijonamielen vaakuna. Rikhard Leijonamielen vaakunan kolme leijonaa löytyvät yhä nykypäivänäkin Britannian hallitsijan vaakunasta. Tämä ritariasu päällä voi peloton pikkuritari lähteä huimiin seikkailuihin valloitamaan itselleen yhä uusia alueita tai vaipua rauhallisille yöunille pimeän loitsimilta vaaroilta suojaava haarniska päällään.

Ritaripuku on mukava kaksiosainen asu, jota voidaan käyttää joko oloasuna tai pyjamana. Se on varmasti tervetullut lahja lapselle, joka on kiinnostunut ritareista tai historiasta. Asuun kuuluvat housut ja pitkähihainen T-paita, joissa on ritaripainatus. 100 % puuvillaa. Painatuksessa ei ole käytetty AZO-värejä tai PVC-mustetta.

Koot: 3-4 vuotta (n.98–116 cm), 5-6 vuotta (117–126 cm
ja 7-8 vuotta (127–135 cm).

Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!