Englannin ritari -asu/pyjama

29.90

Poista
Tuotetunnus (SKU): PYJ-ENG Osasto:

Tuotekuvaus

Englantilaisen ritarin asuun kuuluvat rengashaarniskakuvioiset housut ja paita jossa Rikhard Leijonamielen vaakuna. Rikhard Leijonamielen vaakunan kolme leijonaa löytyvät yhä nykypäivänäkin Britannian hallitsijan vaakunasta. Tämä ritariasu päällä voi peloton pikkuritari lähteä huimiin seikkailuihin valloitamaan itselleen yhä uusia alueita tai vaipua rauhallisille yöunille pimeän loitsimilta vaaroilta suojaava haarniska päällään.

Ritaripuku on mukava kaksiosainen asu, jota voidaan käyttää joko oloasuna tai pyjamana. Se on varmasti tervetullut lahja lapselle, joka on kiinnostunut ritareista tai historiasta. Asuun kuuluvat housut ja pitkähihainen T-paita, joissa on ritaripainatus. 100 % puuvillaa. Painatuksessa ei ole käytetty AZO-värejä tai PVC-mustetta.

Koot: 3-4 vuotta (n.98–116 cm), 5-6 vuotta (117–126 cm
ja 7-8 vuotta (127–135 cm).

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!