Falchion

207

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Vaikka Falchionit olivat suosittuja keskiaikaisessa taiteessa (selkeä todiste niiden yleisestä käytöstä), meidän aikoihimme on säilynyt vain muutamia alkuperäisiä kappaleita. Tämä saattaa tietysti olla vain lisätodiste Falchionien suosiosta. Nämä miekat kulutettiin taistellen loppuun, eikä ehjiä miekkoja jätetty jälkipolvien löydettäviksi. Vaikka suorat ja kaksiteräiset miekat ovatkin yleisemmin tunnettuja, niin Falchionin tapaiset yksiteräiset miekat olivat aikanaan yleisessä käytössä niin ritarien kuin muidenkin sotilaiden keskuudessa. Miekan leveä terä leikkasi tiensä läpi jopa rengaspanssarista. Rengaspanssareita toki vahvistettiin panssarilevyillä, mutta vain rikkaimmilla oli tällaisiin lisäsuojiin varaa. Vaikka Falchion on selkeästi viiltämiseen suunniteltu ase, tässä kopioimassamme kappaleessa on silti hyvin voimakas pistämiseen soveltuva kärki. Falchion on kokonaisuudessaan hyvin suunniteltu ja toteutettu ase aikansa taistelukentille. Väisti ja ponsi terästä ja kahva nahalla päällystettyä puuta. Mukana nahkainen huotra metallivahvikkeilla. Alkuperäiskappale (Thorpe Falcion) on noin 1320-luvulta ja on Norwichin linnassa.

Kokonaispituus 86 cm
terän pituus 71 cm
terän leveys 4,5 cm
ja paino 1,4 kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Hyvä palvelu ja nopea toimitus. Tulen ehdottomasti jatkossakin tilaamaan Rautaportista.
- Nina Vuorijärvi

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!