Falchion

207

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Vaikka Falchionit olivat suosittuja keskiaikaisessa taiteessa (selkeä todiste niiden yleisestä käytöstä), meidän aikoihimme on säilynyt vain muutamia alkuperäisiä kappaleita. Tämä saattaa tietysti olla vain lisätodiste Falchionien suosiosta. Nämä miekat kulutettiin taistellen loppuun, eikä ehjiä miekkoja jätetty jälkipolvien löydettäviksi. Vaikka suorat ja kaksiteräiset miekat ovatkin yleisemmin tunnettuja, niin Falchionin tapaiset yksiteräiset miekat olivat aikanaan yleisessä käytössä niin ritarien kuin muidenkin sotilaiden keskuudessa. Miekan leveä terä leikkasi tiensä läpi jopa rengaspanssarista. Rengaspanssareita toki vahvistettiin panssarilevyillä, mutta vain rikkaimmilla oli tällaisiin lisäsuojiin varaa. Vaikka Falchion on selkeästi viiltämiseen suunniteltu ase, tässä kopioimassamme kappaleessa on silti hyvin voimakas pistämiseen soveltuva kärki. Falchion on kokonaisuudessaan hyvin suunniteltu ja toteutettu ase aikansa taistelukentille. Väisti ja ponsi terästä ja kahva nahalla päällystettyä puuta. Mukana nahkainen huotra metallivahvikkeilla. Alkuperäiskappale (Thorpe Falcion) on noin 1320-luvulta ja on Norwichin linnassa.

Kokonaispituus 86 cm
terän pituus 71 cm
terän leveys 4,5 cm
ja paino 1,4 kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!