Gatling konekivääri, USA 1883

  • Pienoisversio alkuperäisestä gatlingista
  • Viimeistellyt yksityiskohdat, vanhanajan tunnelma säilytetty erinomaisesti
  • Valmistettu valumetallista (samakki)
  • Sopii erinomaisesti mm. historiakeräilijöille ja koristeeksi

19.90

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Gatling on nopeasti ampuva monipiippuinen tuliase, jonka Richard Jordan Gatling kehitti vuonna 1861. Gatlingin toiminta perustuu pyörivään monipiippuiseen rullaan, joka helpotti jäähdytystä ja synkronoi laukaisu-uudelleenlataussekvenssin. Kun käsikäyttöistä kahvaa pyöritetään, rullassa olevat piipit alkavat pyörimään ja jokainen piippu lataa vuorollaan yhden patruunan päälle asennetusta makasiinista ja laukaisee sen.

Gatling on yksi tunnetuimmista varhaisista pikatuliaseista. Gatling oli unionin joukkojen käytössä Yhdysvaltain sisällissodan aikana, mikä oli ensimmäinen kerta kun Gatlingia käytettiin taisteluissa. Gatlingia käytettiin myöhemmin lukuisissa sotilaallisissa konflikteissa, mukaan lukien Boshin-sodassa Japanissa, Zulu-sodassa ja hyökkäyksessä San Juan Hilliin Espanjan ja Yhdysvaltojen välisen sodan aikana. Pennsylvanian miliisi käytti sitä myös vuoden 1877 suuren rautatielakon aikana, erityisesti Pittsburghissa. Gatlingeja asennettiin jopa laivoille.

  • Valmistettu valumetallista.
  • Soveltuu erinomaisesti historiakeräilijöille ja koristeeksi.
  • Pituus: 17,5 cm
  • Valmistaja: Denix, Espanja
Badge
Uskomattoman hieno paikka vanhanaikaisista aseista, haarniskoista ja kilvistä kiinnostuneille.
- Mikko Penkkimäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!