Hiustikari

73

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Tämä pieni ja näppärä tikari kulkee mukana kätevästi ja lisäksi pitää juhlakampauksen paikoillaan hurjemmissakin seikkailuissa. Tikari sopii mainiosti niin linnanneidon koristeeksi, seikkailijattaren turvaksi kuin apuvälineeksi päivittäisiin askareisiin. Messinkinen tuppi ja kahvan metalliosat on päällystetty kullalla. Kovapuinen kahva on peitetty kokonaisuudessaan pienillä ja kauniilla kaiverruksilla. Tikarin tuppi on kiinni soikeassa hiussoljessa. Solki on modernia rakennetta helppoa käyttöä silmällä pitäen.

Kokonaispituus 19 cm
terän pituus 10 cm
terän leveys 1,6 cm
terän paksuus 3,6 mm
ja paino 110g
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!