Italialainen puolentoista käden miekka

277

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Pitkä väisti ja rengasmaiset suojat terän yli antoivat miekkailijan kädelle erinomaisen suojan, kahvan metalliset niitit varmistivat pitävän otteen ja ponsi oli tarpeeksi iso tasapainoittaakseen tämän ison miekan. Tällaiset isot ja tappavan tehokkaat miekat olivat käytössä lukemattomissa sodissa ja kahakoissa kaikkialla Euroopassa. Sotien syyt vaihtelivat paikallisista rajojen siirroista ja alueiden hallinnasta aina uskontojen väliseen laaja-alaiseen taisteluun katolisten ja protestanttisten valtioiden välillä. Terä on käsintaottu hiiliteräksestä ja sen molemmille puolille on etsattu koristekuvio. Kuvissa näkyvä nahkainen huotra sisältyy hintaan. Alkuperäisen miekan kuva on nähtävissä 1975 ilmestyneessä italialaisessa kirjassa Armi bianche italiane.

Paino 2,7kg
kokonaispituus 135cm
terän pituus 107cm
terän leveys 5,1cm
ja terän paksuus 6,4mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!