Kaarle Suuren miekka –kirjeenavaaja

7.90

26 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3027 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Kaarle Suuri (742-814) oli ensimmäinen läntisen Euroopan keisari Rooman vallan tuhouduttua ja levitti kristinuskon koko Euroopan laajuiseksi uskonnoksi. Kaarle Suuri peri Frankkien valtakunnan ja laajensi sitä sotimalla niin langobardeja, sakseja, friisejä, slaaveja, maureja kuin tanskalaisiakin vastaan.
Kaarle Suuren kuollessa hänen valtakuntansa kattoi koko Keski-Euroopan ja myöhemmin tästä valtakunnasta jakaantuivat ja muodostuivat niin Saksa, Ranska kuin Italiakin. Saksa ja Ranska pitävät häntä nykypäivänäkin valtioidensa perustajana.
Tämä kokometallinen kirjeenavaaja on noin 25cm pitkä.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!