Keskiajan puvut –kirja

36.80

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotetunnus (SKU): SKU-370 Kategoriat: ,

Tuotekuvaus

Keskiajan puvut vie aikamatkalle keskiajan pukeutumiseen. Millaisista kankaista vaatteet keskiajan Suomessa valmistettiin? Kuinka pukeutui varakas väki, entä köyhä rahvas? Millaisia käsitöitä tehtiin?

Tässä runsain valokuvin ja piirroksin kuvitetussa kirjassa paneudutaan pukeutumisen historiaan laajalti, minkä lisäksi teos opastaa myös pukujen valmistamisen ja käytön saloihin. Selkeiden ja muunneltavien kaavojen ja ohjeiden avulla on helppo tehdä keskiaikaisia vaatteita ja asusteita niin naiselle, miehelle kuin lapsellekin. Kirja on käsityöharrastajalle todellinen aarreaitta, ja osa ohjeista sopii kokemattomallekin ompelijalle.
Keskiajan puvut tarjoaa paljon tietoa keskiajan historiasta kiinnostuneille ja käy niin käsitöistä innostuneille, keskiajan harrastajille, roolipelaajille kuin vaikkapa teatteripuvustajillekin.

Tässä uudistetussa laitoksessa on paneuduttu aikaisempaa laajemmin vaatteen kokoamiseen, ompelemiseen sekä viimeistelemiseen.

Tekijät: Satu Hovi – Hannele Maahinen – Katri Niemi. Kustantaja ART HOUSE. Tässä kovakantisessa kirjassa on sivuja 412. Toinen laitos.

Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!