Klassinen pistomiekka

318

5 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä miekka on erikoinen jo pelkästään kauneutensa takia, mutta myös uskomattoman nopeutensa ansiosta. Ajalta, jolloin jokainen miekka tehtiin erilaiseksi, tämä yksilö on selkeästi yksi hienoimmista ja tyylikkäimmistä. Alkuperäinen kappale löytyy Hank Reinhardtin kokoelmasta. Entisaikoina terän valmistuksen, kahvan ja käsisuojuksen valmistuksen ja vielä kokoamisenkin hoitivat eri henkilöt erilaisin kyvyin ja jokaisesta miekasta tuli väistämättä hieman erilainen kuin edellisestä. Missään muissa miekoissa ei nähdäkään yhtä suurta tyylin ja muotoilun kirjoa kuin pistomiekoissa. Tässä miekassa nähtävä kahvan ja kädensuojuksen muotoilu oli käytössä yli sadan vuoden ajan. Miekka on mukana kaksintaistelujen historiaa ruotivassa dokumentissa Deadly Duels. Nahkainen huotra sisältyy hintaan.

Paino 990g, kokonaisuuspituus 112cm
terän pituus 92cm
terän leveys 1,9cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!