Klassinen torjuntatikari

195

2 varastossa

Tuotekuvaus

(Klassisen Pistomiekan pari)
Pistomiekan parina käytettiin useimmiten torjuntatikaria. Tikarilla sai torjuttua vihollisen pistot ja tehtyä vaarallisia vastahyökkäyksiä taistelun tiimellyksessä. Vaikka alkuperäisen miekan kanssa ei ole säilynyt tikaria, mitä luultavimmin sellainen on aikanaan ollut. Siispä olemme ottaneet vapauden valmistaa alkuperäiseen miekkaan ja aikakauden tyyliin sopivan torjuntatikarin. Väistimen rengas antaa suojaa ja tukea tikaria ohjaavalle peukalolle, ja näin mahdollistaa tarkemmat pistot. Tuppi sisältyy hintaan.

Tikarin paino 450g
kokonaisuus pituus 46 cm
terän pituus 31 cm
terän leveys 2,9 cm
ja terän paksuus 4,8 mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!