Kuvioimattomat nahkaiset käsivarsisuojat

39.90

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Käsivarsisuojia on käytetty varmuudella ainakin antiikin maailmasta lähtien ja luultavimmin myös kauan ennen näitä mainintoja historiankirjoissa. Käsivarsisuojissa materiaali on vaihdellut aina nahasta pronssiin, raudalla vahvistettuun nahkaan ja teräkseen. Myymämme malli on valmistettu laadukkaasta nahasta. Pehmeä nahka suojaa vain miekan sipaisuilta ja huonoimmilta lyönneiltä, mutta toisaalta suoja ei paina juurikaan mitään eikä haittaa miekkailijan liikkuvuutta millään tavalla. Soveltuu myös hyvin jousiampujan käsisuojaksi. Tämä malli on suunniteltu historian elävöittämista varten pidettäväksi vaatteiden/pehmusteiden päällä ja on mitoitettu kooltaan tarpeeksi suureksi tätä varten.
Perinteiset kuvioimattomat käsivarsisuojat sopivat hyvin useimpien eri aikakausien puvustuksiin ja on helppo koristella uniikeiksi jonkin tietyn aikakauden puvustukseen.
Saatavilla vain mustana. Kuvissa näkyvää tummanruskeaa suojaa ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Pituus noin 23cm.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!