Locksleyn varsikengät

140

Poista

Tuotekuvaus

Nämä mokkanahkaiset pohjepituiset varsikengät puhaltavat keskiaikaisen asun henkeen. Tukeva pohja mahdollistaa kokopäiväisen käytön, joten Robin Hood sankarillisine toveruksineen ei metsän siimeksessäkään joudu tinkimään jalkineidensa mukavuudesta, lämpimyydestä tai autenttisuudesta. Nyöritettävä etumus takaa hyvän istuvuuden.

Koot EUR 40-46 (US 7-13). Huomioithan, että kengän malli on melko kapea. Jos jalkateräsi on leveä, tilattaessa on hyvä valita normaalia kokoaan yhtä isompi koko.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!