Luftwaffen machete

99.90

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Tämän tyyppinen machete, eli viidakkoveitsi, oli käytössä toisen maailmansodan aikana Saksan ilmavoimien, Luftwaffen, lentäjillä sodan itärintamalla. Hätälaskun sattuessa tällainen luotettava monitoimityökalu oli tarpeen vihollislinjojen takana selviytymisessä. Veitsen alkuperäiskappaleet ovat hyvin harvinaisia, minkä vuoksi myymämme machete onkin varteenotettava vaihtoehto niin keräilijöille kuin historian elävöittäjillekin. Terä on käsintaottua korkealuokkaista hiiliterästä ja on tupen ja muiden metalliosien tapaan mustaksi sinistetty. Tämän macheten tupen mukana toimitetaan myös musta purjekankainen kannatin, jonka kanssa macheten saa ripustettua jopa 7 cm leveisiin vöihin. Kovapuiset tummaksi petsatut kahvaosat viimeistelevät tämän hyvin tasapainossa olevan macheten. Kaiken kaikkiaan helposti hallittava, yksinkertainen ja toiminnallinen ase ja työväline.

Kokonaispituus 52,5 cm
terän pituus 41 cm
terän leveys juuressa 4 cm
kahvan pituus 10,5 cm
ja paino 650g
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Uskomattoman hieno paikka vanhanaikaisista aseista, haarniskoista ja kilvistä kiinnostuneille.
- Mikko Penkkimäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!