Messinkinen roomalaiskypärä

257

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Keisari Trajanus pystytti 38 m korkean kivipylvään vuonna 113 Daakian valloitussodan muistomerkiksi. Trajanuksen pylvään kiveen on ikuistettu keisarin suurimmat sotavoitot ja se on merkittävä tietolähde Roomalaisten ja barbaaristen kansojen aseiden, panssarien ja sodankäynnin tutkimukselle. Tämä Roomalaisen kypärän malli on yleisesti käytössä monissa Trajanuksen pylvään sotamaisemista. Komea messinkinen kypärä on kokonaan käsin taottu ja loppusilauksena antikoitu vastaamaan sotaa nähneen kypärän ulkomuotoa. Kypärän korkeuden saa säädettyä sopivaksi jokaiselle käyttäjälle. Taistelijan poskipäitä ja leukaa suojaavat läpät. Ehdoton kappale jokaiselle Roomalaisten aseiden ja panssarien keräilijälle. Kypärä on nähtävissä myös HBO:n sarjassa ”Rooma”.

Badge
Aivan mielettömän upea valikoima tuotteita ja nopeaa palvelua. Eilen aamulla tehty tilaus ja nyt jo kotona tilatut tuotteet.
- Karo Koivukangas

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!