Nahkainen Brigadine, Musta

219

Poista

Tuotekuvaus

Gambesonin päälle puettu rengashaarniska suojasi taistelijaa hyvin, mutta suojaus ei vetänyt vertoja täydelliselle levyhaarniskalle. Levyhaarniska oli erittäin kallis, joten Brigadine sopi mainiosti tähän väliin antaen lisäsuojaa rengashaarniskan päälle kohtuullisella lisähinnalla. Brigadinet olivat hihattomia nahka- tai kangasliivejä, joiden päällyskankaan ja vuoren väliin oli niitattuna paikoilleen paljon pieniä metallilevyjä. Brigadinet otettiin ensimmäistä kertaa käyttöön 1300-luvun lopulla, ne olivat erittäin suosittuja 1400-luvulla ja säilyivät käytössä vielä pitkälle 1500-luvulle. Näitä suojia käyttivät aikojen saatossa kaikki taistelijat aina ratsastavasta ritarista jalkasotilaaseen ja jousiampujaan. Brigadine oli täydellistä levyhaarniskaa halvempi ja yksinkertaisen rakenteen ansiosta jokainen sotilas pystyi korjaamaan oman panssarinsa ilman sepän erikoistaitoja. Brigadine oli suhteellisen kevyt ja joustavana se ei rajoittanut kantajansa liikkumista. Tyypillisesti Brigadinea käytettiin Gambesonin ja rengashaarniskan päällä. Myymässämme mallissa on kolme solkea molemmilla kyljillä pukemisen ja riisumisen helpottamiseksi. Ulkokerros on paksua nahkaa ja vuori kangasta.

Tätä brigadinea oli aiemmin saatavilla sekä ruskeana että mustana, mutta nyt vain mustana uushopeaisilla niiteillä.
Korkeus n. 81 cm ja paino n. 2,7 kg.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!