Oakeshott Tyypin XVIIIa miekka ja miekkavyö

429

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Tässä saksalaisessa bastardimiekassa on jämäkästä teräksestä tehty väisti ja ponsi. Klassisen mallisessa kiekkoponnessa on etsattuna koristekuvio. Puisessa kahvassa, punaruskean nahan alla, on tukevan otteen varmistavat korokerenkaat. Puinen tuppi on päällystetty samalla punaruskealla nahalla ja tyyliin sopiva miekkavyö sisältyy hintaan. Miekan terä on käsin taottu hiiliteräksestä ja tehty kestämään kovaa käyttöä. Terän sivut on taottu ja hiottu hieman koveriksi (ns. ”hollow ground” -teräprofiili), jolloin terästä on saatu yhtä aikaa sekä jäykkä että kevyt. Tällaiset saksalaiset miekat olivat aikoinaan korkeassa arvossa pidettyjä aseita kaikkialla Euroopassa. Tämä on tyypillinen ritarimiekka, jonka kuka tahansa ritari olisi mieluusti kantanut mukanaan taistoihin; nopea ja laadukas ase kun oli ritarin paras henkivakuutus. Alkuperäisen miekan malli noin 1350-luvulta.

Kokonaispituus 107 cm
Terän mitat: pituus 86 cm
leveys 4,8 cm
paksuus 4,8 mm
Paino n. 1,36 kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!