Pikkutikari

86

2 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä siro tikari on täydellinen lisä arvokkaan rouvan puvustukseen; elegantti lisä juhlapöytään ja näppärä apuväline pieniin käsitöihin. Jos tikaria ei halua pitää näkyvillä, on se sopivan pieni kuljetettavaksi mukana vaikka korkeareunaisen kengän varressa. Kahva on kiilloitettua kamelin luuta ja metalliosat ovat kullalla päällystettyä messinkiä. Pikkutikarin laadukkaan hiiliteräksisen terän voi halutessaan teroittaa vaikka partaveitseksi. Nahkainen tuppi kultapäällysteisillä messinkiosilla sisältyy hintaan.

Paino 110g
kokonaispituus 24 cm
terän pituus 13 cm
terän leveys 1,6 cm
ja terän paksuus 3,6 mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!