Pikkutikari

86

3 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä siro tikari on täydellinen lisä arvokkaan rouvan puvustukseen; elegantti lisä juhlapöytään ja näppärä apuväline pieniin käsitöihin. Jos tikaria ei halua pitää näkyvillä, on se sopivan pieni kuljetettavaksi mukana vaikka korkeareunaisen kengän varressa. Kahva on kiilloitettua kamelin luuta ja metalliosat ovat kullalla päällystettyä messinkiä. Pikkutikarin laadukkaan hiiliteräksisen terän voi halutessaan teroittaa vaikka partaveitseksi. Nahkainen tuppi kultapäällysteisillä messinkiosilla sisältyy hintaan.

Paino 110g
kokonaispituus 24 cm
terän pituus 13 cm
terän leveys 1,6 cm
ja terän paksuus 3,6 mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!