Pilsenin pistomiekka

295

4 varastossa

Tuotekuvaus

Tämä epätavallinen pistomiekka on kopio eräästä antiikkiaseiden luettelosta löytyneestä alkuperäiskappaleesta, ja on malliltaan ilmeisesti saksalaista alkuperää. Kahvan muoto ei ole niinkään pistomiekoille tyypillinen, vaan pikemminkin viittaa aiempiin suurempikokoisiin miekkoihin. Myös kahvan kori, joka koostuu ikäänkuin toisiinsa solmituista metallitangoista, on hyvin yksilöllinen piirre. Tämä miekkamalli on oletettavasti 1500-luvulta peräisin.

Miekan terä on lämpökäsiteltyä hiiliterästä. Kahvan osat ovat terästä, ja puisen kädensijan päällysteenä on kuvioitua nahkaa. Mukana tulevan huotran kärki ja suu on koristeltu kaiverruksin.

Pituus: n. 113,5 cm.
Terän mitat: pituus n. 91,5 cm, leveys n. 2,5 cm, paksuus n. 4,8 mm.
Paino: n. 1020 g. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!