Pitkäjousen nuoli

12120

Poista
Tuotetunnus (SKU): R0051 Kategoriat: , ,

Tuotekuvaus

Nämä myymäämme Englantilaiseen pitkäjouseen sopivat nuolet on valmistettu Suomessa käsityönä suomalaisesta männystä, joka on kansainvälisesti erittäin korkealle arvostettu nuolimateriaali. Nuolissa käytetty luonnonsulka on kalkkunasta. Nuolessa olevat kolme sulkaa ovat sopivassa kulmassa, jotta nuoli alkaa välittömästi ammuttaessa pyörimään. Tämä antaa huomattavasti tarkemman lentoradan, verrattuna nuoleen joka ei pyöri lentäessään.

Asetettaessa nuolta jänteelle, valkoinen sulka (eli ns. kukkosulka) tulee aina asettaa osoittaamaan ulospäin jousen rungosta. Jos valkoinen sulka osoittaa runkoa kohden, se hipaisee lentomatkalla puurunkoa ja nuoli lentää hieman sivuttain ja erittäin epätarkasti.

Nuolen pituus noin 78 cm.

Ostaessasi 12 nuolta maksat vain kymmenestä!

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!