Ranskalainen Cut&Thrust -miekka

281

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

1900-luvun alkupuolen lehtisestä löytyi valokuva Ranskalaisesta Cut&Thrust – miekasta. Tämän miekan parina valokuvassa on miekan kanssa yhteensopiva torjuntatikari. Miekka on selkeästi yhden käden miekka, mutta kahva on normaalia pidempi. Tällöin kahvaan pystyi tarttumaan hädän yllättäessä myös kahdella kädellä. Miekassa on pitkän väistin lisäksi suojarenkaat ja terän tyvessä lyhyt ricasso (terän osa jota ei ole tarkoitettu teroitettavaksi). Tikarissa on erikoisen leveä väisti tehokkaita torjuntoja varten. Tällainen kaksikko oli toimiva yhdistelmä, vaarallinen taistelussa ja pystyi kilpailemaan aikanaan suosittujen rapiirien ja vasemman käden torjuntatikarien kanssa. Ranskalainen Cut&Thrust – miekka ja –tikari ovat komea pari yhdessä, mutta toimivat tietysti myös yksittäisinä kappaleina. Miekan ja tikarin hintoihin sisältyvät tupet. Alkuperäiskappaleet ovat noin 1550-luvulta.

Paino 1,1kg
kokonaispituus 104cm
terän pituus 87cm
terän leveys 3,8cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Hyvä o
- Olli Virtanen

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Luz de Luna Carax
Luz de Luna Carax
2022-09-09
Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Esa Kinnunen
Esa Kinnunen
2022-08-02
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella
Janne Tuomioja
Janne Tuomioja
2022-05-18
Celesta Dorothea
Celesta Dorothea
2021-12-29
Evangelyne (SuomiAnime)
Evangelyne (SuomiAnime)
2021-10-26
Timo Pauniranta
Timo Pauniranta
2021-10-06

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!