Ranskalainen taisteluveitsi

95

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Tämän tikarin epätavallinen terän muoto on luultavimmin kehittynyt joko germaanisesta tai pohjoismaisesta Saxista. Veitsi on kokonaisuudessaan hyvin suunniteltu ja lopputuloksena on saatu ilkeä, taisteluun hyvin soveltuva terä-ase. Erityisen nopea ja näppärä veitsi kokoonsa nähden. Rakentamalla ruoti koko kädensijan kokoiseksi on saatu aikaiseksi varma ja erikoisen vahva kahvarakenne. Kahva on rakennettu suoraan ruodin päälle kovapuusta. Metalliosat kahvassa ovat messinkiä. Tällaiset varhaisen keskiajan veitset sopivat hyvin myös hyötykäyttöön, kuten köysien leikkaamiseen, raivaustyöhön, ruokailuun ja toimivat myös rakennustyökaluina tarpeen tullen. Nahkainen tuppi sisältyy hintaan.

Paino 570g, kokonaispituus 46cm
terän pituus 33cm
terän leveys 4,8cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!