Ristiin kiinnitettävä viitta

  • Saatavilla harmaana ja vihreänä
  • Sopii sekä miehille että naisille
  • Täyspitkän viitan pituus on n. 122 cm
  • 100 % puuvillaa

129

Poista

Tuotekuvaus

Viitta on ollut olennainen osa monien kulttuurien ja aikakausien vaatetusta, sillä se suojaa kantajaansa erinomaisesti sään rasituksilta, on helppo ja nopea pukea ja riisua, eikä rajoita käsien liikkuvuutta. Keskiajalla tällaisella viitalla on ollut useita käyttötarkoituksia: pitää haltijansa lämpimänä ja kuivana, suojella vaatteita lialta ja kulumiselta ja saattoipa viittaa käyttää myös peittona, johon käärityä nukkumaan.

Tämä viitta suljetaan ristiin rinnan yli ja kiinnitetään puisilla napeilla. Ristikiinnityksen ansiosta viitta pysyy tukevasti yllä, ja ristikiinnitys antaa erikoisuutena muutaman tyylipisteen lisää.

Tämä hupullinen viitta on monipuolinen vaatekappale, joka sopii lähes minkä tahansa asun osaksi antamaan pienen ripauksen kerroksellisuutta ja autenttisuutta, olitpa sitten vaeltelemassa maaseutua muuten vain saattueesi kera tai sankarillisella matkalla.

Tämä tuote on valmistettu käsityönä eläväisestä kankaasta, jonka tarkoitus on esittää vanhaa käsintehtyä vaatetta. Kankaassa saattaa siis olla pieniä pintavaurioita tai epätäydellisyyksiä. Väri ja pintarakenne voi myös hieman vaihdella.

  • Saatavilla harmaana ja vihreänä
  • Sopii mainiosti niin miehille kuin naisillekin
  • Täyspitkän viitan pituus on n. 122 cm olkapäästä helmaan
  • Valmistettu paksusta 100 % puuvillakankaasta
  • Viitta suljetaan ristiin rinnan yli ja kiinnitetään puisilla napeilla
  • Valmistaja: Windlass Steelcrafts
Badge
Hyvä palvelu ja nopea toimitus. Tulen ehdottomasti jatkossakin tilaamaan Rautaportista.
- Nina Vuorijärvi

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!