Roomalainen kypärä

191.90

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Rooman valtakunnan menestys –valloitukset, rajojen puolustus ja sisäisen rauhan ylläpito- lepäsi usein raskaasti panssaroidun jalkaväen harteilla. Legioonat marssivat niin Englannin sumuisilla nummilla kuin Lähi-Idän kuivilla ja kuumilla erämaillakin. Menestyksekkään sotajoukon päitä suojasivat ilmastosta ja maanosasta riippumatta samat kypärät. Legioonalaisen standardikypärälle tyypillisiä piirteitä olivat pitkä niskasuoja, otsan lisävahvikkeet jotka antoivat lisäsuojaa varsinkin ylhäältä tulevia iskuja vastaan, kypärän pinnasta ulospäin työntyvät lisäsuojat korville ja saranoidut poskisuojat. Myymämme kappale on valmistettu 1,24mm (18gauge) paksusta hiiliteräksestä ja messingistä. Legionaalaisen kypärä on tunnetuimpia Rooman valtakunnan tunnuksia. Selkeästi tunnistettava symboli maailmaa hallinneesta imperiumista. Riipuntakorkeuden saa säädettyä jokaisen soturin päähän sopivaksi ja leukahihnalla kypärä pysyy tukevasti paikallaan. Kyseinen malli on tyypillinen noin vuodesta 50jaa. eteenpäin. Sopii maksimissaan 61cm päänympärykselle.

Painaa noin 2 kg.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!