Ruskea munkin kaapu

 • Yksinkertainen, mutta monipuolinen asuste
 • Sisältää kaavun, hupun ja kangasvyön
 • Kokovaihtoehdot: regular (reilu peruskoko, joka sopii useimmille aikuisille) ja XXL
 • 100 % puuvillakangas karkean näköistä kudosta luomassa autenttista tyyliä

125

Poista

Tuotekuvaus

Munkin kaapu on säilynyt lähes muuttumattomana käytössä aina nykypäiviin saakka, ja se onkin modernein myymämme vaate. Vaikka pelkistetty vaate usein merkitsee vaatimattomuutta, tällaisia kaapuja käyttäneillä on aina ollut suuri yhteiskunnallinen vaikutusvalta.

Kaksiosainen munkin kaapu on valmistettu laadukkaasta ja paksusta puuvillasta. Kangas on eläväinen, jotta kaapu mahdollisimman hyvin vastaisi ulkonäöltään vanhaa, käsintehtyä vaatetta. Kankaassa saattaa siis olla pieniä pintavaurioita tai epätäydellisyyksiä. Väri ja pintarakenne voi myös hieman vaihdella. Karkea kangas antaa uskottavan keskiaikaisen ulkonäön vaatteelle. Reilun kokoinen huppu lämmittää kylminä iltoina ja pitää kantajan henkilöllisyyden suojassa salamyhkäisissä kokouksissa. Monikäyttöisenä munkin kaapu sopii niin historianelävöittämiseen, larppiin kuin naamiaisiinkin. Hintaan sisältyy kankainen vyö. Kaapu ja huppu ovat erilliset vaatekappaleet ja niitä voi käyttää myös yksittäin. 100 % puuvillaa.

 • Kokovaihtoehdot: regular (reilu peruskoko, joka sopii useimmille aikuisille) ja XXL
 • Regular: kaavun rinnanympärys n. 148 cm ja pituus helmasta olkapäähän n. 150 cm
 • XXL: kaavun rinnanympärys n. 164 cm ja pituus helmasta olkapäähän n. 155 cm
 • Paketissa mukana kaapu ja erillinen huppu ja kankainen vyö
 • 100 % puuvillakangas karkean näköistä kudosta luomassa autenttista tyyliä
 • Saatavilla myös muissa väreissä: Musta, ruskea, punainen, valkoinen ja vihreä
 • Valmistaja Windlass Steelcrafts
Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!