Saksalainen metsästyssapeli

203

3 varastossa

Tuotekuvaus

Villisikojen ja suurten hirvieläimien metsästys oli vuosisatoja ylimystön intohimo ja yksinoikeus, mutta 1600-luvulle tultaessa metsästys oli vapautunut lähes kaikille yhteiskunnan säädyille ja tämän tyyppiset metsästysaseet olivat käytössä myös aatelishovin ulkopuolella. Metsästyksessä ja sodassa käytettäviä miekkoja ei keskiajalla yleensä erotettu toisistaan, vaan samat aseet palvelivat toimesta riippumatta. Tämä keskiaikainen perinne jatkui myös 1600-luvulla ja tälläisella aseella lopetettiin niin suur-riistaa kuin puolustauduttiin maantierosvoiltakin. Vaikka Eurooppalaisten metsästysmiekkojen terät olivat yleisesti noin 30–60cm pitkiä, saksalaiset olivat jostakin syystä mieltyneet tällaisiin selvästi pidempiin miekkoihin. Miekan tyyliin sopiva ruskeanahkainen huotra sisältyy hintaan. Tämä hyvin tasapainotettu miekka on mainio lisäys jokaiseen kokoelmaan. Noin 1600-luvulta olevan alkuperäisen kappaleen kuva on nähtävissä Gerald Welandin kirjassa A Collectors Guide To Swords, Daggers and Cutlasses.

Paino 1,2kg
kokonaispituus 99cm
terän pituus 85cm
terän leveys 2,9cm
ja terän paksuus 4,8mm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!