Sarvikahvainen Bowie

81

Loppu   Kysy tuotteesta

Tuotekuvaus

James Bowie loi legendan itsestään ja käyttämästään veitsestä hurjassa mittelössä Missisipin rantatöyräällä vuonna 1827. Bowie oli erinomainen veitsenkäsittelijä ja surmasi vakavasti haavoittuneenakin useita vastustajiaan pieleen menneen pistoolikaksintaistelun jälkimittelössä. Vaikka hän sai osakseen niin ampumahaavoja kuin miekan pistonkin, hän jäi henkiin voittajana. Legenda levisi ympäri maata ja kaikki halusivat itselleen samanlaisen veitsen jota Bowie oli käyttänyt. Pian Bowie-veitset roikkuivat niin kongressijäsenten kuin roskajoukonkin lonkilla. Myymämme autenttiset Bowie-veitset ovat pala Amerikan historiaa. Laadukkaat, käsintaotut hiiliteräksiset terät voi teroittaa ja soveltuvat nykypäivänäkin moneen käyttöön.

Tämän tyyliset Bowie-veitset olivat yleisiä 1820-1840-luvuilla. Kahva on mustaa, kiilloitettua, puhvelin sarvea. Metalliosat messinkiä. Nahkainen tuppi sisältyy hintaan.

Kokonaispituus 38cm
terän pituus 26cm
terän paksuus 4,8mm
ja paino 500g. Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!