Schiavona

295

1 varastossa

Tuotekuvaus

Jokaiseen suurempaan ase- ja panssarikokoelmaan kuulu ehdottomasti ainakin yksi Schiavona. Näiden tyylikkäiden miekkojen ulkonäkö vaihtelee erittäin koristeellisista täysin pelkistettyihin versioihin ja varsinkin korin muodosta on olemassa lukuisia eri versioita. Lähes kaikkien Schiavonamiekkojen korit ovat kuitenkin terästä ja täyttävät tehtävänsä taistelussa käden suojana. Messinkisessä ponnessa toistuu myös lähes aina ”kissanpää” –malli. Tyypillinen Schiavona on kaksiteräinen, sillä se on tehty nimenomaan miekkailuun, jossa pääasiallisena taistelutaktiikkana käytettiin viiltohyökkäyksiä. Nämä renessanssin ajan miekat tulivat tunnetuiksi slaavilaisten palkkasotilaiden käyttäminä, sotilaiden taistellessa Venetsian joukoissa niin Dogen henkivartiossa, Espanjan taistelukentillä kuin Turkkilaisia Ottomaanejakin vastaan. Schiavonat levisivät ympäri Eurooppaa Venetsian kauppakumppanien välityksellä ja siirtyivät monissa maissa raskaan ratsuväen miekoiksi. Miekkatyyppinä Schiavonat olivat aikalaisilleen tärkeitä aseita. Myymämme miekka on taottu käsin hiiliteräksestä, sen kori on terästä ja kissamainen ponsi messinkiä. Miekan malli on 1600-1700 -luvulta. Hintaan sisältyy kuvissa näkyvä nahkainen huotra.

Kokonaispituus 100cm
terän pituus 85cm
terän leveys 4,4cm
terän paksuus 4,8mm
ja paino 1,25kg
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!