Skotlannin ritari -asu/pyjama

29.90

Poista
Tuotetunnus (SKU): PYJ-SCOT Osasto:

Tuotekuvaus

Skottiritarin asuun kuuluvat rengashaarniskakuvioiset housut sekä paita jossa Skotlannin lipun värit sekä Skotlannin vaakunaleijona. Leijonavaakuna on ollut käytössä Skotlannin hallitsijalla 1100-luvulta alkaen ja on yhä osa Britannian hallitsijan vaakunaa. Skotlannin ritarin asu päällään uljaat pienet vapaustaistelijat voivat sukeltaa historiaan puolustamaan alueitaan tai ainakin omaa huonettaan, julkeita vallananastajia vastaan. Asu päällä voi myös nukahtaa Ylämaan nummien sumuihin ja uneksia itsenäisyydestä.

Ritaripuku on mukava kaksiosainen asu, jota voidaan käyttää joko oloasuna tai pyjamana. Se on varmasti tervetullut lahja lapselle, joka on kiinnostunut ritareista ja ritaritarinoista. Asuun kuuluvat housut ja pitkähihainen T-paita, joissa on ritaripainatus. 100 % puuvillaa. Painatuksessa ei ole käytetty AZO-värejä tai PVC-mustetta.

Koot: 3-4 vuotta (n.98–116 cm), 5-6 vuotta (117–126 cm
ja 7-8 vuotta (127–135 cm).

Badge
Hyvä o
- Olli Virtanen

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!