Sodan miekka

271

Loppu   Kysy tuotteesta

Anna sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitamme kun tuotetta on taas saatavilla

Tuotekuvaus

Kun matkattiin maaseudulla tai vierailtiin kaupungeissa, lyhyemmät ja kevyemmät miekat kulkivat mukana. Jos taistelu oli matkan varrella lähes varma tai sotaan piti varustautua, Sodan miekat kaivettiin esiin ennen lähtöä. Näitä miekkoja kannettiin joskus lonkalla (kuten ajan maalaukset osoittavat) , mutta useimmiten ne kulkivat mukana hevosen kyljellä. Vahva mies pystyi käyttämään miekkaa vaivattomasti yhdellä kädellä kilven suojatessa ruumista. Kilven hävitessä tai hajotessa miekkamies pystyi kuitenkin käyttämään Sodan miekkaa yhtä hyvin kahdellakin kädellä ja tällöin nopeat ja voimakkaat kahden käden lyönnit tekivät siitä tehokkaan ja vaarallisen aseen. Tämä jäljennös edustaa koko Sodan miekkojen lajityyppiä. Kahva on nahalla päällystettyä puuta ja ponsi ja väisti ovat terästä. Nahkainen huotra kuuluu hintaan.

Paino 1,8kg
kokonaispituus 1,3m, terän pituus 99cm
ja terän leveys 4,8cm
Windlass Steelcraftsin valmistama.

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!