Walesin ritari -asu/pyjama

29.90

Poista
Tuotetunnus (SKU): PYJ-WALES Osasto:

Tuotekuvaus

Lohikäärme on ollut kelttien symboli jo yli 1000 vuotta ja ennen sen yhdistämistä Walesiin on punainen lohikäärme ollut mm. kuningas Arthurin ja muiden sakseja ja roomalaisia valloittajia vastaan taistelevien soturien symboli. Tässä Walesin ritarin asussa on pikkuritarin helppo taistella valloittajien ylivaltaa vastaan ja ryhtyä tekemään omaa historiaansa. Asu päällä on helppo valloittaa sohvalinnakkeita tai käydä nukkumaan lohikäärmeen vahtiessa aarteista kalleinta.

Ritaripuku on mukava kaksiosainen asu, jota voidaan käyttää joko oloasuna tai pyjamana. Se on varmasti tervetullut lahja lapselle, joka on kiinnostunut ritareista ja ritaritarinoista. Asuun kuuluvat housut ja pitkähihainen T-paita, joissa on ritaripainatus. 100 % puuvillaa. Painatuksessa ei ole käytetty AZO-värejä tai PVC-mustetta.

Koot: 3-4 vuotta (n.98–116 cm), 5-6 vuotta (117–126 cm
ja 7-8 vuotta (127–135 cm).

Badge
Tyylikkäitä vanhan ajan miekkoja ym. historian havinaa uustuotantona. Sopivia erikoislahjaksi esim syntymäpäivän sankarille jolla on jo kaikkea tai alan harrastajalle.
- Kari Vainio

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!