Excalibur -kirjeenavaaja

14.00€

Mikäli kuningas Artturi todella oli oikea henkilö, sijoittaisivat monet historijoitsijat hänet sotapäälliköksi 500-luvun Britanniaan, yrittämään estää saksien, sotajalalla olevan germaanisen heimon, hyökkäyksiä Rooman valtakunnan sorruttua. Onkin monia merkkejä siitä että Englannin alueella oli pimeällä keskiajalla lyhyt rauhan ja vaurauden aika rauhattomien ja kaoottisempien kausien välissä. Artturiaanisissa legendoissa osansa on pyöreän pöydän ritareilla, Merlinillä, ja Pyhällä Graalin maljalla, mutta kuuluisin kaikista on tarunomainen miekka, Excalibur.

Excalibur on legendaarinen miekka jolla on taikavoimia, ja tarinoita siitä on kerrottu varhaisesta kelttiajasta lähtien aina nykypäiviin asti. Joissain tarinoissa kuningas Artturi saa miekan Järven neidolta, toisissa Artturi on ainut joka saa miekan vedettyä kivestä. Excaliburin omistaja oli oikea kuningas, ja miekan avulla Artturi sai itselleen Britannian valtaistuimen.

Tämä Excalibur –kirjeenavaaja tekee kunniaa kuningas Artturille, legendaariselle brittijohtajalle. Tämä erinomainen minimiekka on tehty vuoden 1981 ”Excalibur”-elokuvan miekan mukaan ja siinä on useita Arthur-legendoihin liittyviä symboleja lisäämässä miekan luonnetta ja vetovoimaa.

Valmistaja Marto, Toledo. Kokonaispituus 26 cm. Terä ruostumatonta terästä, kahvassa hopeoitu pintakäsittely.


Napsauttamalla mitä tahansa kuvaa näet sen suurempana


Copyright © 2019 Rautaportti. Ylläpito Navicom Oy.