Erityispaksu suojahuppu buhurttiin

49.90€

Valmistettu paksummasta toppauksesta kestämään mahdollisimman hyvin raskaan täyskontaktitaistelun rasituksia ja suojaamaan päätäsi. Olipa lajina sitten buhurt, historical medieval battle (HMB), heavy combat tai muu Battle of the Nations -tyylinen taistelu, paksumpi toppaus pitää pääsi paremmin suojassa.

Kypärien ja rengashaarniskahuppujen alla käytettiin poikkeuksetta pehmusteita vaimentamassa iskujen voimaa. Myymämme malli sopii niin ritarin kuin minkä tahansa muunkin soturin päähän. Hupun iso, olkapäille laskeutuva kaulus antaa lisäsuojaa kaulan, niskan ja hartioiden alueelle ja on omiaan isojen olkapäille ulottuvien kypärien kuten bascinettien alle. Suojahuppua voi käyttää isompien kypärämallien alla tai vaikka ilman kypärää.

Huom! ota suojahupun huomattava paksuus huomioon mitatessasi tarvitsemaasi kypärän kokoa. Pääosan paksuus kasaan painettuna muutaman kilon alla n. 33 mm ja hartiaosan paksuus painon alla n. 10 mm. Pääosa ja hartiaosa ovat toisissaan kiinni nahkanarulla ja ne saa helposti irroitettua toisistaan säätöä tai muokkausta varten.

Päällyskangas ja täyte 100 % puuvillaa. Valmistaja Marshall Historical.
Napsauttamalla mitä tahansa kuvaa näet sen suurempana


Copyright © 2019 Rautaportti. Ylläpito Navicom Oy.