3 kg mustattuja rengashaarniskan irtorenkaita

31.50€

Rengashaarniskan tekeminen on mukavaa puhdetyötä ja kun renkaat on siististi ja valmiiksi leikattuja, etenee työ huomattavasti nopeammin. Valmiiksi leikatut renkaat taivutetaan hieman auki, läpi toisesta renkaasta ja taivutetaan kiinni. Työ helpottuu huomattavasti käytettäessä hyviä työkaluja, esimerkiksi kahta pientä pihtiä joiden avulla renkaita saa taivuteltua ilman pinnistelyä. Tyypillisin rengashaarniskapunos on neljä lenkkiä läpi viidennestä, mutta erilaisiin koru- tai haarniskaprojekteihin on helppo kokeilla erilaisia punoksia.

Tässä 3 kg erässä on noin 5500 yksittäistä rengasta, joista jokainen on sinistetty syvän mustaksi. Sinistys/mustaus hidastaa ruostumisprosessia huomattavasti, mutta suosittelemme silti että öljyät renkaat aika ajoin, jotta saat pidettyä haarniskasi uudenkiiltävänä. Rengashaarniskahupun saa tehtyä 1,5 - 2,5 kg määrällä riippuen pään koosta ja hupun hartioille laskeutuvan osan koosta. Rengashaarniskapaitaan kuluu 7-18 kg renkaita riippuen paidan koosta ja hihojen ja helman pituudesta.

Renkaissa käytetyn teräksen paksuus on noin 1,6 mm. Jokaisen renkaan sisähalkaisija on noin 9 mm ja ulkohalkaisija noin 12,2 mm.

Saatavilla myös autenttiset -takorautaiset pihdit-, joilla renkaiden taivuttaminen ja haarniskan tekeminen käy vaivatta.
Napsauttamalla mitä tahansa kuvaa näet sen suurempana


Copyright © 2019 Rautaportti. Ylläpito Navicom Oy.