1 2 3 11

Imperialismin aikakaudella, joka alkoi noin 1760-luvulla, eurooppalaiset teollistuvat kansakunnat ryhtyivät kolonisoimaan ja liittämään muita maailman osia itseensä keskinäisessä kilpailussa. Länsi-Euroopan perinteisten siirtomaavaltojen joukkoon liittyivät myös Saksa, Italia, Japani, Venäjä ja Yhdysvallat. Aiemmin siirtomaavalta oli keskittynyt Afrikan ja Aasian rannikoille, mutta nyt eurooppalaisten valta levittäytyi myös sisämaahan. Siirtomaan asemaan joutui likimain koko Afrikka, suuri osa Aasiasta sekä useimmat Tyynenmeren saaret.

Teollinen vallankumous merkitsi siirtymistä uusiin valmistusprosesseihin Isossa-Britanniassa, Manner-Euroopassa ja Yhdysvalloissa vuosina 1760-1820-1840. Siirryttiin käsintuotantomenetelmistä koneisiin, uusien kemikaalien valmistukseen ja raudan tuotantoprosesseihin, höyryvoiman ja vesivoiman lisääntyvään käyttöön samalla kun työstökoneet kehittyivät ja koneistettu tehdasjärjestelmä nousi.

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!