Picreator Enterprises Ltd.

Picreator perustettiin vuonna 1967 John ja Melanie Lawsonin toimesta. Yhtenä ensimmäisistä alansa yrityksistä, sen tavoitteena oli tarjota ammattilaisille pieniä määriä erilaisia restaurointiin ja korjaustöihin tarvittavia tuotteita. Tuotteiden piti toimia kaikenlaisilla pinnoilla paperista kivimateriaaliin.

Tämänhetkisistä Picreatorin tuotteista tunnetuin on maailmankuulu RENESSANSSIVAHA, joka kehitettiin British Museumin laboratorioissa erilaisten reliikkien ja näyttelykappaleiden suojaamiseksi. Useat arkkitehdit ja muut alan ammattilaiset konsultoivat Picreatoria puhdistus- ja ylläpitotuotteiden käytöstä siis sisä- kuin ulkopinnoillakin.

Vuonna 1984 Picreatorille myönnettiin Kuninkaallinen merkki (Royal Warrant) hänen majesteettinsa kuningattaren puolesta nimityksellä “entisöinti- ja säilytystuotteiden valmistaja”. Useat kuninkaalliset asunnot käyttävät Picreatorin tuotteita huonekalujen, sisäpintojen ja patsaiden ylläpitoon ja suojaamiseen.

Yritys jatkaa nykyisellään kasvuaan John:in ja Melanie:n tyttären, Michelle Burns:in johdolla. Picreator on sitoutunut tarjoamaan myös jatkossa hienoimpia entisöinti- ja suojaustarvikkeita tiukkojen laaduntarkastusprosessien kera.

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!