ILMAINEN TOIMITUS YLI 400 € TILAUKSILLE (EU:N SISÄLLÄ)
Jatka ostoksia Kassalle
  • Välisumma: 0

Tilaa yli 400 eurolla ja lunasta täysin maksuton toimitus tilaukselle!

Tietoa kansainvälisestä postituksesta

Eri valtioilla on erilaisia maahantuontisäännöksiä, ja näiden sääntöjen tarkistaminen on asiakkaan vastuulla.

Huomioithan, että kaikkia tuotteita ei voi lähettää kaikkiin maihin.Joillain valtioilla saattaa olla täydellinen asetuontikielto, ja joissain maissa tietynlaiselle tuotteelle saatetaan vaatia ennakkoon haettava maahantuontilupa. Rautaportti ei ole vastuussa tullin takavarikoimista tuotteista. Huomioithan myös, että EU:n ulkopuolella tuonnista perittävät tullimaksut ja verot ovat asiakkaan vastuulla. EU:n sisällä erillisiä veroja tai tulleja ei peritä.

Valtioiden asettamien maahantuontirajoituksien lisäksi myös kuljetusyhtiöillä on omat rajoituksensa. Aerosolipulloja ei voi lähettää lentorahtina, minkä vuoksi Ballistol-öljyä voi tilata toimitettavaksi vain Suomeen.

Tuliasereplikoita ja niiden jäljitelmäpanoksia voi tilata ulkomaille ainoastaan UPS:n kautta.

Ethän valitse kassalla muuta toimitusvaihtoehtoa vaikka sellainen olisikin valittavissa. Näissä tapauksissa joudumme vaihtamaan toimitustavan manuaalisesti, mikä johtaa lähetyksen viivästykseen, ja mahdollisiin lisäkuluihin toimitusvaihtoehtojen hintaerosta riippuen. UPS voi toimittaa tuliasejäljennöksiä kaikkialle maailmaan, lukuunottamatta Yhdysvaltoja, Kanadaa ja Australiaa. Näihin kolmeen maahan emme siis tällä hetkellä pysty lainkaan toimittamaan tilauksia, jotka sisältävät tuliasejäljennöksiä. Yritämme parhaillaan löytää toimitustapaa, jolla saisimme toimitettua tuliasereplikoita jatkossa myös näihin maihin. Tuliasejäljitelmät postitetaan niin, että niiden vastaanottaminen vaatii aikuisen allekirjoituksen, eli pakettia ei voida jättää ovelle.

Huomioithan että vaikka me pystymme lähettämään tuotteen, voi tuotteelle silti olla valtiokohtaisia rajoituksia, jotka estävät sen maahantuonnin. Esimerkiksi UPS ei rajoita miekan lähettämistä Japaniin, mutta Japanin tullista miekka ei pääse eteenpäin, koska Japani on estänyt kaikkien aseiden maahantuonnin. Ja vastaavasti vaikka Yhdysvaltoihin onkin laillista maahantuoda tuliasereplikoita, me emme saa niitä lähetettyä, koska UPS on ne kieltänyt.

Ison-Britannian ALV-säännösten vuoksi emme valitettavasti voi toimittaa Isoon-Britanniaan tilauksia, joiden arvo on alle 135 GBP, vaan ne tullaan hyvittämään automaattisesti.

Rautaportti on toimittanut historian aikana onnistuneesti yli 62 000 tuotetta yli 50 eri maahan.
icon_search icon-cart icon_arrow-right icon-arrow-left close