Terävät miekat

Battlecry-sarja on kokoelma historiallisia miekkoja, tikareita ja kirveitä jotka on suunniteltu yhdessä John Clementsin kanssa. Johnin historiallisen miekkailun tuntemus on vertaansa vailla. Battlecry-sarjan miekat ovat Windlass Steelcraftsin seppien käsintakomia. 1065 hiiliteräs lämpökäsitellään tietokoneohjatuissa uuneissa 50 Rockwellin kovuuteen. Se takaa miekan vahvuuden, kestävyyden ja terän pysyvyyden. Kaikissa sarjan miekoissa on erikoisleveä ruoti ja aseet toimitetaan teroitettuna.

Kukin malli on käynyt läpi tiukat, alan standardit ylittävät testit ja ne on testattu myös tositoimessa. Sarjan ilmeenä on kivipesty, mustattu pinta. Mustattu patina suojaa terästä väistämättömiltä ruostepilkuilta ja tahroilta joita harjoittelu ja käyttö aiheuttaa. Kukin ase tarkistetaan tarkoin jokaisessa valmistusvaiheessa ja vasta lopputarkastuksen läpäistyään ase saa pintaansa valmistajan leiman. Kunkin aseen mukana toimitetaan aseen takoneen sepän allekirjoittama alkuperäisyystodistus.

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!