Eurooppalainen olkavyö -Oikeakätinen

65.50

Poista

Tuotekuvaus

Olkavyö on klassinen tapa kantaa miekkaa. Olkavyöt olivat käytössä jo kauan ennen ajanlaskun alkua ja käyttö jatkui pitkälle 1600-luvulle. Olkavyön avulla aseen paino tasoittuu lonkalle ja olkapäälle. Ristiin kulkeva hihna lisää tasapainon tunnetta ja aseen kantaminen on miellyttävämpää. Niin muinaiset assyrialaiset, roomalaiset kuin viikingitkin kantoivat aikalaistaiteiden mukaan aseitaan olkavöillä. Tätä eurooppalaista olkavyötä voi käyttää minkä tahansa myymämme miekan kanssa ja se sopii lähes mille tahansa aikakaudelle. Valmistettu paksusta ja laadukkaasta öljyparkitusta nahasta. Olkavyön alaosa on jätetty auki jotta ripustimeen saa kiinnitettyä minkä tahansa levyisen miekan. Nahkaan tarvitsee tehdä reiät sopivalle etäisyydelle, parsia kiinni ja leikata ylimääräinen nahka irti. Mitä enemmän reikiä tekee, sitä tukevampi ja kestävämpi kiinnityksestä tulee. Yksinkertaisimmillaan kiinnitys onnistuu tekemällä vain kahdet reiät (kuten esimerkkikuvassa) ja pujottamalla esim. nahkainen nyöri reikien läpi ja sitomalla se tarvittavaan kireyteen.
Saatavilla sekä oikea- että vasenkätisenä. Oikeakätisessä versiossa miekka roikkuu vasemmalla lonkalla ja vasenkätisessä versiossa miekka roikkuu oikealla lonkalla.

Värivaihtoehdot: musta uushopeaisella soljella ja ruskea messinkisellä soljella.

Kannatinvaihtoehdot:
Auki (oletusvaihtoehto): Voit itse parsia kannattimen kiinni sinulle sopivalla tavalla ja sovittaa minkä tahansa miekan kannattimeen.
Valmiit reiät: Voit ilmoittaa tilattaessa tupen leveyden jonka haluat kiinnittää olkavyöhön ja me teemme reiät valmiiksi puolestasi. Teemme kaksi reikää kuten esimerkkikuvassa ja laitamme pakettiin mukaan nahkanyörin.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!