Eurooppalainen olkavyö -Oikeakätinen

65.50

Poista

Tuotekuvaus

Olkavyö on klassinen tapa kantaa miekkaa. Olkavyöt olivat käytössä jo kauan ennen ajanlaskun alkua ja käyttö jatkui pitkälle 1600-luvulle. Olkavyön avulla aseen paino tasoittuu lonkalle ja olkapäälle. Ristiin kulkeva hihna lisää tasapainon tunnetta ja aseen kantaminen on miellyttävämpää. Niin muinaiset assyrialaiset, roomalaiset kuin viikingitkin kantoivat aikalaistaiteiden mukaan aseitaan olkavöillä. Tätä eurooppalaista olkavyötä voi käyttää minkä tahansa myymämme miekan kanssa ja se sopii lähes mille tahansa aikakaudelle. Valmistettu paksusta ja laadukkaasta öljyparkitusta nahasta. Olkavyön alaosa on jätetty auki jotta ripustimeen saa kiinnitettyä minkä tahansa levyisen miekan. Nahkaan tarvitsee tehdä reiät sopivalle etäisyydelle, parsia kiinni ja leikata ylimääräinen nahka irti. Mitä enemmän reikiä tekee, sitä tukevampi ja kestävämpi kiinnityksestä tulee. Yksinkertaisimmillaan kiinnitys onnistuu tekemällä vain kahdet reiät (kuten esimerkkikuvassa) ja pujottamalla esim. nahkainen nyöri reikien läpi ja sitomalla se tarvittavaan kireyteen.
Saatavilla sekä oikea- että vasenkätisenä. Oikeakätisessä versiossa miekka roikkuu vasemmalla lonkalla ja vasenkätisessä versiossa miekka roikkuu oikealla lonkalla.

Värivaihtoehdot: musta uushopeaisella soljella ja ruskea messinkisellä soljella.

Kannatinvaihtoehdot:
Auki (oletusvaihtoehto): Voit itse parsia kannattimen kiinni sinulle sopivalla tavalla ja sovittaa minkä tahansa miekan kannattimeen.
Valmiit reiät: Voit ilmoittaa tilattaessa tupen leveyden jonka haluat kiinnittää olkavyöhön ja me teemme reiät valmiiksi puolestasi. Teemme kaksi reikää kuten esimerkkikuvassa ja laitamme pakettiin mukaan nahkanyörin.

Badge
Todella nopea toimitus ja tavara on huippu laatua!
- Hans Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!