Kaksiosainen gambeson

129

Poista

Tuotekuvaus

Tämä keskiaikainen suojavaruste koostuu kahdesta osasta. Paidasta, jonka hihat ovat topattu, ja topatusta liivistä. Päällekkäin käytettynä koko yläruumis saadaan suojattua. Pelkkää topattua liiviä voidaan käyttää sellaisenaan tai vaikkapa rengashaarniskan päällä. Gambesoneja on käytetty Euroopassa 900-luvulta alkaen ja käyttö jatkui läpi koko keskiajan renessanssin loppuun asti. Yksinkertaisimmillaan gambeson oli vain astetta paksumpi paita estämässä hiertymiä ja pehmusteena rengashaarniskan alla. Toisaalta gambeson saattoi olla monikerroksinen, jäykkä, paksu ja arvokas päällyspanssari.
Myymäämme mallia voidaan käyttää historianelävöittämisessä tyylikkäänä päällysvaatteena ja kevyissä taisteluissa pehmusteena. Paita 100 % puuvillaa ja paidan sisään kudotut pehmukkeet polyesteriä. Päällyskankaan niitit uushopeaa.

Kokovaihtoehdot: S/M, L/XL ja XXL.

-Tästä vaatteiden kokotaulukkoon-

Badge
Tuli tilattua kahdenkäden flameberge miekka ja lattiateline, miekka ei sopinut suoraan telineeseen niin soitto tuli ja kysyttiin että muokataanko telinettä niin että miekan siihen saa hyvin pysymään. Varmasti tilaan lisää rautaportista!
- Tuomas Koukka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!