Kaksiosainen gambeson

129

Poista

Tuotekuvaus

Tämä keskiaikainen suojavaruste koostuu kahdesta osasta. Paidasta, jonka hihat ovat topattu, ja topatusta liivistä. Päällekkäin käytettynä koko yläruumis saadaan suojattua. Pelkkää topattua liiviä voidaan käyttää sellaisenaan tai vaikkapa rengashaarniskan päällä. Gambesoneja on käytetty Euroopassa 900-luvulta alkaen ja käyttö jatkui läpi koko keskiajan renessanssin loppuun asti. Yksinkertaisimmillaan gambeson oli vain astetta paksumpi paita estämässä hiertymiä ja pehmusteena rengashaarniskan alla. Toisaalta gambeson saattoi olla monikerroksinen, jäykkä, paksu ja arvokas päällyspanssari.
Myymäämme mallia voidaan käyttää historianelävöittämisessä tyylikkäänä päällysvaatteena ja kevyissä taisteluissa pehmusteena. Paita 100 % puuvillaa ja paidan sisään kudotut pehmukkeet polyesteriä. Päällyskankaan niitit uushopeaa.

Kokovaihtoehdot: S/M, L/XL ja XXL.

-Tästä vaatteiden kokotaulukkoon-

Badge
Laadukkaat tuotteet ja mielettömän nopea palvelu. Esim. tilasin eilen (21.12) pojille viikinkimiekat & kilvet, olivat jo tänään noudettavissa. Arvosana 5/5
- Erik Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!