Kaksiosainen gambeson

129

Poista

Tuotekuvaus

Tämä keskiaikainen suojavaruste koostuu kahdesta osasta. Paidasta, jonka hihat ovat topattu, ja topatusta liivistä. Päällekkäin käytettynä koko yläruumis saadaan suojattua. Pelkkää topattua liiviä voidaan käyttää sellaisenaan tai vaikkapa rengashaarniskan päällä. Gambesoneja on käytetty Euroopassa 900-luvulta alkaen ja käyttö jatkui läpi koko keskiajan renessanssin loppuun asti. Yksinkertaisimmillaan gambeson oli vain astetta paksumpi paita estämässä hiertymiä ja pehmusteena rengashaarniskan alla. Toisaalta gambeson saattoi olla monikerroksinen, jäykkä, paksu ja arvokas päällyspanssari.
Myymäämme mallia voidaan käyttää historianelävöittämisessä tyylikkäänä päällysvaatteena ja kevyissä taisteluissa pehmusteena. Paita 100 % puuvillaa ja paidan sisään kudotut pehmukkeet polyesteriä. Päällyskankaan niitit uushopeaa.

Kokovaihtoehdot: S/M, L/XL ja XXL.

-Tästä vaatteiden kokotaulukkoon-

Badge
Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Ihmeteltävää, ihailtavaa riittää tunneiksi ja ostettavaa... Älkää kertoko puolisolle ellei hänkin harrasta :)
- Daniel Kohvakka

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!