Nuolenkärki

3.95

Poista
Tuotetunnus (SKU): R6010242 Osasto:

Tuotekuvaus

Myymämme nuolenkärjet on käsin taottu hiiliteräksestä. Kärkiä ei ole hiottu, kiilloitettu tai pintakäsitelty, joten ne sopivat erinomaisesti historiallisiin puunuoliisi. Valitse omasi kahdesta mallista.

A: Leikkaava kärki. Leikkaavia kärkiä on käytetty kautta aikain niin sodankäynnissä kuin edelleen metsästyksessäkin. Leikkaava ja leveä terä oli suunniteltu aiheuttamaan mahdollisimman suuren haavan ja verenvuodon, ja täten kohteen mahdollisimman nopean menehtymisen. Leveä, reunoiltaan mahdollisimman terävä, leikkaava kärki oli suhteellisen kallis valmistaa, joten niitä harvemmin käytettiin harjoitteluun. Kokonaispituus n. 7 cm. Holkin sisähalkaisija nuolenvartta varten n. 9 mm.

B: Bodkin-kärki. Bodkin-mallin kärki ei tee yhtä suurta haavaa kuin leikkaavalla kärjellä varustettu nuoli, mutta läpäisykyky on puolestaan parempi. Bodkin-kärki oli paitsi nopeampi ja halvempi valmistaa kuin leikkaava kärki, mutta läpäisi haarniskoja ja suojia paremmin sotakentillä. Bodkin-kärjet olivat käytössä aina viikinkiajalta keskiajan loppuun, jolloin ampuma-aseet syrjäyttivät jousiaseet sodankäynnissä. Terän kokonaispituus n. 8,0 cm
Holkin sisähalkaisija nuolenvartta varten n. 9 mm.

Badge
Hyvät fiilikset jäi. Tuotekyselyyn vastattiin nopeasti ja kattavasti sekä tilattu tuote lähetettiin viivyttelemättä ja sellaisena kuin luvattiinkin.
- Jesse Rudnäs

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla, PayPalilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!