Nuoliviini selkään/lonkalle sis. lisävyön

49.90

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): R6165113 Osasto:

Tuotekuvaus

Nuoliviinin tarkoitus on suojata sekä kantajaa omilta (usein teräviltä) nuolilta että nuolia kantajaltaan. Viinissä nuolet kulkevat ampumamatkalla kätevästi mukana, ovat helposti saatavilla ja pysyvät ehjinä ja turvassa. Tämä nuoliviini on valmistettu kokonaisuudessaan tukevasta tumman ruskeasta nahasta ja se on jätetty koristeiltaan pelkistetyksi, joten se sopii mahdollisimman moneen eri tyyliin.
Tämän viinin saa kiinnitettyä joko selkään, jolloin nuolet ovat saatavilla olan ylitse vedettyinä, tai lonkalle, jolloin nuolet ovat helpommin saatavilla suoraan vyöltä vedettyinä. Useimmissa käyttötarkoituksissa viinin kantotapa on makuasia, mutta tämän viinin ehdottomana etuna onkin sen monipuolisuus ja muunnettavuus.

Nuoliviinin halkaisija alapäässä on noin 7 cm ja yläpään suuaukon halkaisija on noin 14 cm.
Nuoliviinin korkeus on n. 59-63 cm Molempien vöiden pituus on noin 125 cm.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!