Nuoliviini selkään/lonkalle sis. lisävyön

59

5 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 0616511300 Osasto:

Tuotekuvaus

Nuoliviinin tarkoitus on suojata sekä kantajaa omilta (usein teräviltä) nuolilta että nuolia kantajaltaan. Viinissä nuolet kulkevat ampumamatkalla kätevästi mukana, ovat helposti saatavilla ja pysyvät ehjinä ja turvassa. Tämä nuoliviini on valmistettu kokonaisuudessaan tukevasta tumman ruskeasta nahasta ja se on jätetty koristeiltaan pelkistetyksi, joten se sopii mahdollisimman moneen eri tyyliin.
Tämän viinin saa kiinnitettyä joko selkään, jolloin nuolet ovat saatavilla olan ylitse vedettyinä, tai lonkalle, jolloin nuolet ovat helpommin saatavilla suoraan vyöltä vedettyinä. Useimmissa käyttötarkoituksissa viinin kantotapa on makuasia, mutta tämän viinin ehdottomana etuna onkin sen monipuolisuus ja muunnettavuus.

Nuoliviinin halkaisija alapäässä on noin 7 cm ja yläpään suuaukon halkaisija on noin 14 cm.
Nuoliviinin korkeus on n. 59-63 cm Molempien vöiden pituus on noin 125 cm.

Badge
Rautaportti palvelee laadukkaasti ja sinne on mukava palata aina uudestaan, varsinkin kivijalkakauppaan. Olen iloinen että tälläinen liike on olemassa ja se palvelee joustavasti sekä asiakkaan toiveita silmällä pitäen. Olen tehnyt täällä uskomattomia löytöjä ja tavannut hienoja ihmisiä joihin lukeutuvat ehdottomasti henkilökunnan ihmiset :) en voi kuin suositella!
- Adeliina Palomäki

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!