Tuotekuvaus

Näiden hansikkaiden pohjana on myymämme nahkaiset miekkailuhansikkaat. Hansikkaiden kämmenen päälle on lisätty rengashaarniskapunosta ja teräslamellit varren ympärille. Tällaiset hansikkaat antoivat hyvän suojan kädelle, ranteelle ja käsivarrelle miekan viilloilta. Samanlainen, mutta huomattavasti koristeellisempi, pari on esillä Art Institute of Chicagossa. Myymämme malli jätettiin tarkoituksella mahdollisimman koristelemattomaksi, jolloin ne ovat historiallisesti tarkat aina varhaiskeskiajalta pitkälle renessanssiin. Nämä tukevat ja laadukkaat taisteluhansikkaat ovat ehdoton lisä jokaisen historian harrastajan asukokonaisuuteen.
Kokovaihtoehdot: XS, S, M, L tai XL.

Badge
Tilasin poitsulle puisen ja muovisen lasten miekat ja positiivisesti yllättynyt kuinka laadukkaat olivat edulliseen hintaan nähden. Ei saa aivan helpolla päreiksi miekkoja joten ei tarvitse olla uusia ostamassa alvariinsa. Verkkokaupassa kattava valikoima sekä hyvät maksuvaihtoehdot esim.PayPal mitä harvemmin löytyy suomalaisista verkkokaupoista. Itse kävin noutamassa tuotteet myymälästä ja pikaisella visiitillä olisin myymälässäkin voinut hetken hypistellä ja ihmetellä erikoisuuksia mitä oli aika määrä liikkeessä, vaikkei iso myymälä ollutkaan.
- Snakari

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!