Sarvikolpakko

25.50

37 varastossa

Tuotekuvaus

Juomasarvia on käytetty ainakin pronssikaudelta asti, ja niiden käyttö levisi Kreikasta ja Balkanilta keski-Eurooppaan rautakaudelle tultaessa. Viikinkiajalta juomasarvista löytyy maininta niin Eddasta kuin Beowulfistakin ja keskiajalle tultaessa myös Artturiaanisista legendoista. Sarvesta on valmistettu runsaasti käyttöesineitä, sillä sarvea saa helposti muotoiltua kun sarvea kuumentaa. Sarvesta valmistettu tasapohjainen muki onkin juomasarven luonnollinen ja käyttäjäystävällisempi muoto.

Nämä sarvikolpakot on valmistettu aidosta vesipuhvelin sarvesta ja on lakattu erikoislakalla normaalin elintarvikekäytön mahdollistamiseksi. Kolpakoista voi juoda niin alkoholittomia kuin alkoholillisiakin kylmiä tai lämpimiä juomia. Yksilöllinen sarvikolpakko tuo näyttävyyttä etelän ylimysten pitopöydistä aina pohjoisen vartioiden karuihin vahtitupiin, läpi seitsemän kuningaskunnan. Tästä upeasta sarvikolpakosta hörppiessäsi et enää välitä kuka on kuningas!

Käsin tiskaus lämpimällä vedellä, ei tiskikoneeseen. Vetoisuus n. 4,5 - 6,5 dl. Huomioithan että jokainen sarvi on erilainen niin väriltään kuin muodoltaankin. Tilatessasi voit esittää erityistoiveita tilauksen kommentit-kenttään, joita yritämme noudattaa niin tarkasti kuin vain mahdollista.

Badge
Todella nopea toimitus ja tavara on huippu laatua!
- Hans Segercrantz

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankatu 1, 20780 Kaarina. Ajomatka on vain 10 minuuttia Turun keskustasta!