Tuotekuvaus

Juomasarvia on käytetty ainakin pronssikaudelta asti, ja niiden käyttö levisi Kreikasta ja Balkanilta keski-Eurooppaan rautakaudelle tultaessa. Viikinkiajalta juomasarvista löytyy maininta niin Eddasta kuin Beowulfistakin ja keskiajalle tultaessa myös Artturiaanisista legendoista. Sarvesta on valmistettu runsaasti käyttöesineitä, sillä sarvea saa helposti muotoiltua kun sarvea kuumentaa. Sarvesta valmistettu tasapohjainen muki onkin juomasarven luonnollinen ja käyttäjäystävällisempi muoto.

Nämä sarvikolpakot on valmistettu aidosta vesipuhvelin sarvesta ja on lakattu erikoislakalla normaalin elintarvikekäytön mahdollistamiseksi. Kolpakoista voi juoda niin alkoholittomia kuin alkoholillisiakin kylmiä tai lämpimiä juomia. Yksilöllinen sarvikolpakko tuo näyttävyyttä etelän ylimysten pitopöydistä aina pohjoisen vartioiden karuihin vahtitupiin, läpi seitsemän kuningaskunnan. Tästä upeasta sarvikolpakosta hörppiessäsi et enää välitä kuka on kuningas!

Käsinpesu miedolla pesuaineella, ei tiskikoneeseen. Ei saa myöskään laittaa uuniin tai mikroaaltouuniin. Vetoisuus n. 4,5 - 6,5 dl. Huomioithan että jokainen sarvi on erilainen niin väriltään kuin muodoltaankin. Tilatessasi voit esittää erityistoiveita tilauksen kommentit-kenttään, joita yritämme noudattaa niin tarkasti kuin vain mahdollista.

Badge
Uskomattoman hieno paikka vanhanaikaisista aseista, haarniskoista ja kilvistä kiinnostuneille.
- Mikko Penkkimäki

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!