Sarvikolpakko

25.50

44 varastossa

Tuotekuvaus

Juomasarvia on käytetty ainakin pronssikaudelta asti, ja niiden käyttö levisi Kreikasta ja Balkanilta keski-Eurooppaan rautakaudelle tultaessa. Viikinkiajalta juomasarvista löytyy maininta niin Eddasta kuin Beowulfistakin ja keskiajalle tultaessa myös Artturiaanisista legendoista. Sarvesta on valmistettu runsaasti käyttöesineitä, sillä sarvea saa helposti muotoiltua kun sarvea kuumentaa. Sarvesta valmistettu tasapohjainen muki onkin juomasarven luonnollinen ja käyttäjäystävällisempi muoto.

Nämä sarvikolpakot on valmistettu aidosta vesipuhvelin sarvesta ja on lakattu erikoislakalla normaalin elintarvikekäytön mahdollistamiseksi. Kolpakoista voi juoda niin alkoholittomia kuin alkoholillisiakin kylmiä tai lämpimiä juomia. Yksilöllinen sarvikolpakko tuo näyttävyyttä etelän ylimysten pitopöydistä aina pohjoisen vartioiden karuihin vahtitupiin, läpi seitsemän kuningaskunnan. Tästä upeasta sarvikolpakosta hörppiessäsi et enää välitä kuka on kuningas!

Käsin tiskaus lämpimällä vedellä, ei tiskikoneeseen. Vetoisuus n. 4,5 - 6,5 dl. Huomioithan että jokainen sarvi on erilainen niin väriltään kuin muodoltaankin. Tilatessasi voit esittää erityistoiveita tilauksen kommentit-kenttään, joita yritämme noudattaa niin tarkasti kuin vain mahdollista.

Badge
Palvelu pelaa ja henkilökunta osaa asiansa. Asiakaspalvelu on erinomaista
- Mikko Hirvonen

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!