Tuotekuvaus

Juomasarvia on käytetty ainakin pronssikaudelta asti, ja niiden käyttö levisi Kreikasta ja Balkanilta keski-Eurooppaan rautakaudelle tultaessa. Viikinkiajalta juomasarvista löytyy maininta niin Eddasta kuin Beowulfistakin ja keskiajalle tultaessa myös Artturiaanisista legendoista. Sarvesta on valmistettu runsaasti käyttöesineitä, sillä sarvea saa helposti muotoiltua kun sarvea kuumentaa. Sarvesta valmistettu tasapohjainen muki onkin juomasarven luonnollinen ja käyttäjäystävällisempi muoto.

Nämä sarvikolpakot on valmistettu aidosta vesipuhvelin sarvesta ja on lakattu erikoislakalla normaalin elintarvikekäytön mahdollistamiseksi. Kolpakoista voi juoda niin alkoholittomia kuin alkoholillisiakin kylmiä tai lämpimiä juomia. Yksilöllinen sarvikolpakko tuo näyttävyyttä etelän ylimysten pitopöydistä aina pohjoisen vartioiden karuihin vahtitupiin, läpi seitsemän kuningaskunnan. Tästä upeasta sarvikolpakosta hörppiessäsi et enää välitä kuka on kuningas!

Käsinpesu miedolla pesuaineella, ei tiskikoneeseen. Ei saa myöskään laittaa uuniin tai mikroaaltouuniin. Vetoisuus n. 4,5 - 6,5 dl. Huomioithan että jokainen sarvi on erilainen niin väriltään kuin muodoltaankin. Tilatessasi voit esittää erityistoiveita tilauksen kommentit-kenttään, joita yritämme noudattaa niin tarkasti kuin vain mahdollista.

Badge
Hyvä o
- Olli Virtanen

Tuotteet omassa varastossa

Kaarinan myymälässä.

Nopea toimitus

Tilaukset lähetetään 24h sisällä jokaisena arkipäivänä.

Osta verkossa tai myymälässä

Voit myös tilata netissä ja noutaa tilauksen myymälästä.

Joustavat maksutavat

Maksa verkkopankissa, laskulla, osissa, luottokortilla tai postiennakolla.

Petri Laaksonen
Petri Laaksonen
2022-09-02
Monipuolinen valikoima. Asiakaspalvelu ihan huippua!!
Jyrki Koskinen
Jyrki Koskinen
2022-08-05
Paikkakunnalla ollessani ja keskiajasta kiinnostuneena täällä oli pakko käydä. Aivan upea ja todella monipuolinen kauppa! Ystävällinen ja mukava myyjä neitonen esitteli minulle Etelä -Tirolilaisen mallin mukaan taidokkaasti valmistettua kypärää, josta tein myös kaupat. Liikkeen omistaja ei myöskään säästänyt vaivojaan esitellessään minulle haarniskavarustuksen eri osia. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua! On todella hienoa, että tällaisia erikoisliikkeitä maastamme vielä löytyy, tämäkin kuulemma ainoa laatuaan. On varmaa, että vierailen tässä liikkeessä toistekkin! Täältä löytää uskomattoman paljon myös koriste-esineiksi ja lahjoiksi sopivia tavaroita, joten suosittelen tätä kaikille sellaisiakin etsiville.
Robbin Henley
Robbin Henley
2022-07-17
Customer service is like the good old days, real people, very efficient, very fair. And they have LOTS of amazing gear for sale. Cheers and thank you Rautaportti!!!
Lyhdynkantaja
Lyhdynkantaja
2022-07-04
Täältä löytyi hieno villainen capatinoviitta kaksoiskauluksella

Myymälämme

Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat noudettavissa myös myymälästämme osoitteesta Oppipojankuja 1, 20780 Kaarina 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa ostoksille Suomen parhaaseen historiakauppaan!